Ny gaddad

Har äntligen hittat ekonomi till mina rosor så jag investerade i en tatuering nu härom dagen. Blev jävla bra om du frågar mig, skickar med bild. Over and out


Funderingar

Jag har haft lite funderingar på tjejer och deras sätt att tänka på. För det första så finns det ingen logik i hur en tjej tänker, iaf inte för en kille (iaf mig). Fattar inte hur två olika typer av människor kan tänka så olika.

Jag tror iaf att det är såhär:
När flickor växer upp så formar de sin "drömprins" i huvudet, de har allting klart för sig med utseende, beteende och pappa-potential. När de sedan börjar date:a en kille så är allting hur bra som helst ifrån början och tjejen gör allt för att förhållandet blir hur bra som helst, hon kanske tom gör sånt som är långt ifrån hennes favoritsysselsättning bara för att hålla förhållandet på topp.

Nu spolar vi fram lite, säg 1 år. Nu börjar tjejen fatta att den killen som hon är tillsammans med inte beter sig på det sättet hennes drömprins gör. Vad gör hon då? Jo, hon börjar delge sina synpunkter på sin pojkvän som tre månader innan var nästintill perfekt. Jag har fått för mig att det börjar med någon skitgrej, t ex en snus som ligger på fel ställe eller en lucka som lämnats öppen. De aktiviteter som förr var jättekul att få följa med på innan är nu precis kass.

Detta pratas igenom på den lokala syjuntan med alla, behöver inte ens vara vänner, bara tjejerna får "ventilera" sig om varför deras pojkvänner beter sig som de gör. Såhär kan de ju för fan inte ha det, så de sluter ihop en pakt;
-"Vi ska fan ha de bästa pojkvännerna i världen, så det så."
Det är här kraven kommer in.

Plötsligt omvandlas drömprins-objektet till en Mr Potatohead docka som man kan ändra på, nästan precis som man vill. Ofta så kommer ändringarna smygandes, det är knappt man märker att något är på väg att ändras mer än att tjejens toleransnivå veckan innan hon släpper "vad hon stör sig på". Smack! Så sitter man där med ett öra i pannan och en näsa i nacken. "Det passar dig bättre". Mycket möjligt, men det är fan inte jag längre.

Ändra på motparten ska man inte ens gå in på.
"Såhär har jag alltid gjort, innan vi var tillsammans och jag kommer göra det efter också om du inte skärper dig"
Det finns inget att göra; släng, gå vidare och hitta en ny hobby.

Sammanfattning: Man blir inte tillsammans med en tjej, man blir tillsammans med henne och hennes kompisar. Så se till att den tjej du träffar har någorlunda vettiga vänner, hycklare finns det gott om.

Recovery

Insjuknade sent i långfredags, fick värk i axlar och hals men trodde att jag skulle klara arbeta dagen efter. Men det gjorde jag ju självklart inte, har vart sängliggandes hela påsken då jag skulle ha arbetat, hade verkligen behövt pengarna också.
Men men, shit happends - chinese people eat it.

Börjar bli bra nu, febern försvann igår kväll och jag ska arbeta imorgon. Tråkigt att man går ner så in i helvette när man är dålig, har knappt haft någon aptit alls... För att se det positivt: Det är nog lätt att gå upp igen, hoppas jag.
Målet är fortfarande 80kg till sommaren, är inte långt ifrån nu :)

http://www.gymgrossisten.com/cgi-bin/ibutik/AIR_ibutik.fcgi?funk=visa_artikel&artnr=6947-062r&artgrp=10&Avd=1&visa=1-36&Sort=Beskr&Visn=Std2

Ska dra iväg en beställning på detta pulver, gjorde mirakel sist, det kan jag varmt rekommendera till er som vill gå upp ;)

För övrigt så är allt lugnt, händer som sagt inte mycket. Drar med ett par länkar till lite go musik, håll till godo.
Just nu går de varma hos mig iaf ;)

Nelly feat. Lunatics - Lie (http://www.youtube.com/watch?v=OLFsO_3LmQA)

Tupac - Late Night http://www.youtube.com/watch?v=oVaqJjzl5As

Dilated Peoples - Worst comes to worst  http://www.youtube.com/watch?v=Q1lCVmu3xN8

Ny vecka, sluskmode: random

En ny vecka med mycket jobb, jobbar hela påskhelgen. Ska faktiskt bli skönt, då vet man vad man har framför sig. ska väl försöka pumpa lite i veckan nu också. Har rakat av mig det jag kallade för skägg, blev nästan olidligt nu när det börjar bli varmt och skönt ute.

Har allvarliga funderingar på att klippa mig kort som fan också. Visst ser det bra ut med lite längre hår men det är ju inte praktiskt för fem öre. 5 minuter extra på morgonen och stå och föna skiten efter att man har duschat. Tidsödande, tråkigt och dyrt. Det är vad det är.

Har börjat flyttat nu också, det går bra men segt, fan vad skit man har... Hepp, nu måste jag dammsuga lite, ser ut som hejsan. Ciao

RSS 2.0